SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hagfors Innebandyförening Uddeholm
#Helhjärtat!
Spelarstipendie 2021

Då säsongen 2020/2021 mer eller mindre uteblev på grund av pandemiläget beslutade vi att inte dela ut ett stipendium från minnesfonden.

Nu är årets säsong igång och vi hoppas att den blir mer eller mindre som vanligt. Det innebär att en stipendiat kommer att att utses och presenteras vid lagets sista hemmamatch under våren 2022.

 

Vi vill passa på att rikta ett stort TACK till alla som på något sätt bidragit till att hedra Abbes minne genom minnesfonden!

Spelarstipendie 2020
På matchen den 6/3 delades 2020 års spelarstipendie ut från Anders Lassons minnesfond. 
Som så många av spelarna i dagens Hagfors IF Uddeholm har hon börjat sin karriär tidigt. Som person och spelare är årets stipendiat, Snäll, Mån om andra, Tydlig, Ambitiös, Jobbar hårt, Lyhörd och Sätter Alltid laget framför jaget. Vi hoppas att hon även fortsättningsvis kommer att vara en del i HIF:s jakt på framgång och en förebild för föreningens yngre spelare. 
Stort Grattis till 2020-års stipendiat, Alva Ek.
Stipendiater 2019
 
Stipendiater 2018