Hagfors Innebandyförening Uddeholm
#Helhjärtat!
Kansliet
HIF har sitt kansli i gamla stationshuset på Järnvägsgatan i Hagfors, ingång på gaveln närmast järnverket.

Postadress: Järnvägsgatan 2, 683 30 Hagfors

E-post:  kansli@hagforsif.nu

Telefon: 079-341 58 70

Kansliet är bemannat av tre deltidsanställda som i möjligaste mån ser till att det är någon på plats varje vardag mellan kl. 9:00-11:30.
Måndagar försöker vi ha öppet till kl 18, med reservation för sjukdom. Om vi av olika anledningar inte kan hålla öppettiderna,
så sätter vi upp en lapp på dörren. Ring gärna innan och kolla för säkerhets skull att någon är på plats!

Vi som jobbar på HIF och våra huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Sara Tedenljung (ekonomi, bokföring, löner/arvoden, IBIS, medlemsfakturering m.m.)
Gustaf Brosell (sponsring, integration, närvaroredovisning m.m.)
Åsa Granfeldt (administration, kioskinventering, inköp, idrottslyftet, tvätt m.m.)