Hagfors Innebandyförening Uddeholm
Klubben med girlpower!
Välkommen till Hagfors IF Uddeholm!
Från och med säsongen 2019/2020 är vi tillbaka till att återigen vara EN förening, efter att de senaste åtta åren ha varit uppdelade i två tätt sammansvetsade föreningar; Hagfors IF Uddeholm och Hagfors IF Ungdomsklubb. Denna uppdelning är inte längre en nödvändighet enligt spelreglerna, så nu slår vi ihop oss igen och spelar alla i Hagfors IF Uddeholm - kända som  "Klubben med girlpower!"  En benämning som stämmer bra, då det enbart är tjejer som spelar hos oss. Från flickor i förskoleklass till kvinnor på seniornivå. Du hittar alla våra lagsidor uppe i huvudmenyn.

Givetvis kan killar också spela innebandy i Hagfors, men de spelar i HIBS - Hagfors Innebandysällskap. Skulle någon varken identifiera sig som kille eller tjej så får vi givetvis lösa det tillsammans med Svenska Innebandyförbundet.
I HIF står vi för allas lika värde och rätt att vara och älska den man vill.
Varmt välkommen till oss!
Årsmöte
2020-06-18 19:37

Torsdag 16/7 kl 18.30

Plats: Gula Villan

(Gamla Musikskolan/ f.d. Innovation park)

Motioner skickas senast 25/6 till kansli@hagforsif.nu

Varmt välkomna!

Stötta HIF genom att köpa bingolotter digitalt!
2020-04-07 15:05
Nu kan du köpa bingolotter digitalt.
Stötta HIF genom att köpa din lott via vår alldeles egna försäljningslänk här.

Begränsade öppettider på kansliet
2020-03-16 11:54
Med anledning av Folkhälsomyndighetens direktiv gällande Coronaviruset låter nu HIF personal med lättare sjukdomssymtom arbeta hemifrån för att inte riskera smittspridning. Vi har därför begränsade öppettider på kansliet och ber alla att förboka eventuella besök på telefon 079-341 58 70.

När det gäller utvecklingen av innebandyn hänvisar vi till  innebandy.se.  https://www.innebandy.se/inlaegg/lista/information-gallande-coronaviruset/
Där finns även länkar till andra bra sidor att följa utvecklingen på.

Var rädda om er!
Coronavirusets påverkan på innebandyn
2020-03-13 12:25

Med anledning av rådande läge kring Coronaviruset har VIBF:s styrelse, tävlingskommitté och kansli beslutat om riktlinjer för den fortsatta tävlingsverksamheten i Värmland.

VIBF har beslutat att följa SIBF:s rekommendationer, vilka innebär:

• att ungdomsmatcherna/serierna på grön, blå och röd nivå avslutas för säsongen från och med fredag 13 mars.
  • att junior*- och seniormatcher som administreras av VIBF ska genomförs enligt spelschema. Här gäller dock att max 500 personer får vistas i lokalen samtidigt (vilket innefattar spelare, ledare, domare och funktionärer)

För HIF innebär det att vi idag har ställt in sex barn-/ungdomsmatcher som skulle ha spelats i mars.
På division 1s kvalmatch den 21/3 är det först till kvarn som gäller, då det blir begränsat antal publikplatser för att inte överskrida maxantalet personer som vistas i hallen.

Träningar fortsätter som vanligt, utifrån vad varje ledare beslutar för sitt lag.
För dig som spelar på Svenska Spel.
2020-02-26 12:20
Tidigare har man stöttat HIF Ungdom genom gräsroten och det vet vi att många har gjort. Efter att vi lade ner den föreningen så måste man aktivt välja att stötta Hagfors Innebandy Förening UDDEHOLM.
Detta kan du göra via Svenska Spels hemsida eller hos ditt spelombud. Genom detta val får föreningen vart år en liten slant vart år via Gräsroten. Om du ska spela välj att stötta dina lokala föreningar. =)
Flickor födda 12/13, 15/10 14:11