Hagfors Innebandyförening Uddeholm
Klubben med girlpower!
Välkommen till Hagfors IF Uddeholm!
Från och med säsongen 2019/2020 är vi tillbaka till att återigen vara EN förening, efter att de senaste åtta åren ha varit uppdelade i två tätt sammansvetsade föreningar; Hagfors IF Uddeholm och Hagfors IF Ungdomsklubb. Denna uppdelning är inte längre en nödvändighet enligt spelreglerna, så nu slår vi ihop oss igen och spelar alla i Hagfors IF Uddeholm - kända som  "Klubben med girlpower!"  En benämning som stämmer bra, då det enbart är tjejer som spelar hos oss. Från flickor i förskoleklass till kvinnor på seniornivå. Du hittar alla våra lagsidor uppe i huvudmenyn.

Givetvis kan killar också spela innebandy i Hagfors, men de spelar i HIBS - Hagfors Innebandysällskap. Skulle någon varken identifiera sig som kille eller tjej så får vi givetvis lösa det tillsammans med Svenska Innebandyförbundet.
I HIF står vi för allas lika värde och rätt att vara och älska den man vill.
Varmt välkommen till oss!
Ladda ner Svensk Innebandys nya officiella app
2020-01-09 09:23
Ladda ner Svensk Innebandys nya officiella app där vi alla kan bidra till en härlig bevakning från våra matcher med livescore, bilder, video, livestreaming, kommentarer och hejarop.
Här finns även spelprogram, resultat och tabeller för all svensk innebandy.

Vår förening och alla våra lag får sin egen sida i appen, och vi kommer till nästa säsong att kunna tjäna pengar på ett digitalt lagsponsor-koncept som finns inbyggt i appen.

Ni hittar appen om ni söker på "Svensk Innebandy" på App Store/Google Play.

Så ladda ner appen, följ våra lag, fota, filma och bidra till att öka intresset och engagemanget runt matcherna! Men kom ihåg; håll en god ton i alla kommentarer!
Lagfoton
2019-12-05 13:49
Nu finns säsongens lagfoton uppladdade under "bildgalleri" på respektive lags sida.
Tyvärr hade inte division 3 möjlighet att vara med på fotograferingen, men alla andra lag finns med.
Nytt knattelag!
2019-10-15 14:29
På lördag den 19 oktober kör vi igång med innebandyträning för flickor födda 2012 och 2013.
Vi tränar i Älvstrandshallen mellan kl. 14:00-15:00.

Tjejerna bör ha med sig innebandyklubba, innebandyglasögon och vattenflaska.
På fötterna behöver de ha träningsskor för inomhusbruk.

Hoppas vi ses!
Flickor födda 12/13, 15/10 14:11