Hagfors Innebandyförening Uddeholm
Klubben med girlpower!
Välkommen till Hagfors IF Uddeholm!
Från och med säsongen 2019/2020 är vi tillbaka till att återigen vara EN förening, efter att de senaste åtta åren ha varit uppdelade i två tätt sammansvetsade föreningar; Hagfors IF Uddeholm och Hagfors IF Ungdomsklubb. Denna uppdelning är inte längre en nödvändighet enligt spelreglerna, så nu slår vi ihop oss igen och spelar alla i Hagfors IF Uddeholm - kända som  "Klubben med girlpower!"  En benämning som stämmer bra, då det enbart är tjejer som spelar hos oss. Från flickor i förskoleklass till kvinnor på seniornivå. Du hittar alla våra lagsidor uppe i huvudmenyn.

Givetvis kan killar också spela innebandy i Hagfors, men de spelar i HIBS - Hagfors Innebandysällskap. Skulle någon varken identifiera sig som kille eller tjej så får vi givetvis lösa det tillsammans med Svenska Innebandyförbundet.
I HIF står vi för allas lika värde och rätt att vara och älska den man vill.
Varmt välkommen till oss!
Nytt knattelag!
2019-10-15 14:29
På lördag den 19 oktober kör vi igång med innebandyträning för flickor födda 2012 och 2013.
Vi tränar i Älvstrandshallen mellan kl. 14:00-15:00.

Tjejerna bör ha med sig innebandyklubba, innebandyglasögon och vattenflaska.
På fötterna behöver de ha träningsskor för inomhusbruk.

Hoppas vi ses!
Följ med till Göteborg!
2019-10-04 12:24
Ta chansen och följ med DJ-18 laget till Göteborg och när de spelar Regionsfinal 6-8 dec.
Resa och hotell ingår, passa även på att gå på Lisebergs berömda julmarknad!
Läs mer i dokumentet.
Flickor födda 12/13, 15/10 14:11