SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hagfors Innebandyförening Uddeholm
#Helhjärtat!
Välkommen till Hagfors IF Uddeholm!
Från och med säsongen 2019/2020 är vi återigen EN förening, efter att de åtta åren dessförinnan ha varit uppdelade i två tätt sammansvetsade föreningar; Hagfors IF Uddeholm och Hagfors IF Ungdomsklubb. Denna uppdelning var inte längre en nödvändighet enligt spelreglerna, varför vi slog ihop oss igen och åter bedrev all verksamhet i Hagfors IF Uddeholm - av många kända som "Klubben med girlpower!".  
En benämning som stämt bra, då det enbart är tjejer som spelar hos oss, från flickor i förskoleklass till kvinnor på seniornivå. (Du hittar alla våra lagsidor uppe i huvudmenyn, under senior respektive ungdom.)
Från och med säsongen 2020/2021 byter vi dock slogan till #Helhjärtat! då det harmonierar bättre med vad vi vill och strävar efter i HIF.

Givetvis kan killar också spela innebandy i Hagfors, men de spelar i HIBS - Hagfors Innebandysällskap. Skulle någon spelare varken identifiera sig som kille eller tjej så får vi givetvis lösa det tillsammans mellan föreningarna och Svenska Innebandyförbundet. I HIF står vi för allas lika värde och rätt att vara och älska den man vill.  

Varmt välkommen till oss!

Givetvis välkomnar vi även hjälp från frivilliga, oavsett om du har barn som spelar hos oss eller ej.
Gillar du innebandy, så kom till oss!
Stötta HIF genom att köpa bingolotter digitalt!
2021-05-28 11:00

Nu kan du köpa bingolotter digitalt. 
Stötta HIF genom att köpa din lott via vår alldeles egna försäljningslänk här.

 
 
Fryspåsar finns till försäljning på kansliet
2021-05-28 10:51

Vi har följande förpackningar:

Grön, innehåller 100 st 2-liters och 50 st 3-liters

Blå, innehåller 50 st 2-liters, 50 st 3-liters och 30 st 5-liters

Varje förpackning kostar 65 kr

Erbjudande till våra gymnasieelever!
2021-05-06

Höj dina betyg i matte med gratis hjälp från Allakando läxhjälp

 

Nu kan du som går gymnasiet och är medlem i Hagfors IF få gratis tillgång till Allakandos populära matte-verktyg (ordinarie pris 1995 kr). Onlinekursen ger dig digital mattehjälp som hjälper dig att öka kunskaperna och höja ditt betyg inför slutproven i matematiken 1-3. 

 

Så funkar onlinekursen från Allakando läxhjälp

 

I verktyget börjar du med att fylla i vilket betyg du siktar på. Därefter kommer kursen anpassa sig för att hjälpa dig nå dit så effektivt som möjligt. Under tiden du går igenom kursen kan du följa dina framsteg på prognosen som visas. Där kan du även se vilka områden du bör fokusera på. Kursen ger dig även de bästa knepen och strategierna för hur man ska tänka kring problemlösning och kring uppgifterna. Onlinekursen fungerar lite som en privat mattelärare online. 

 

Verktyget innehåller bland annat noggrant valda uppgifter, grundliga förklaringar, sammanfattningar inom alla områden och provsimuleringar där du kan sätta dig själv i en provsituation och öva under press. Allt för att du på bästa sätt ska vara förberedd inför slutproven i matematik.

 

Kursen innehåller även videos som förklarar de olika delarna inom mattekursen du läser. 
Vill du läsa mer om Allakandos onlinekurs inom mattehjälp kan du klicka här.

 

Så kommer du som medlem i HIF igång med det digitala matteverktyget för läxhjälp i matte

 

Du som medlem i HIF får tillgång till kursen genom att gå in på denna länk där du först väljer vilken mattekurs du vill ha hjälp i. Du fyller sedan i föreningens unika kod som du får via mail.
Därefter är det bara att köra igång och tackla matten! :-) 

 

Har du inte fått någon kod än, eller har några frågor kan du kontakta Sara på kansli@hagforsif.nu.

 

Lycka till med studierna!

önskar
Styrelsen och kanslipersonalen på HIF,
i samarbete med Allakando AB

Felaktiga matchtider på hemsidan!
2020-12-09 09:51
Har tyvärr först nu insett att uppskjutna matcher utan fastställd ny speltid INTE uppdateras från Svenska Innebandyförbundets informationssystem till Sportadmin där denna hemsida ligger.
Det innebär tyvärr att alla uppskjutna matcher ligger kvar här i matchkalendern och ser ut som att de ska spelas som vanligt, vilket alltså inte stämmer. 
Tyvärr skulle det innebära alltför mycket administrativt arbete för oss med att ta bort varje match och sedan lägga in den igen när vi förhoppningsvis får nya speltider, varför vi hoppas på att ni har överseende med detta. INGA matcher kommer att spelas i december på grund av Covid-19.

Håll ut och håll avstånd, så hoppas vi på att alla våra tjejer får spela match snart igen!  
Information om skärpta allmänna råd i Värmlands län.
2020-11-13 11:25
Torsdagen 12/11 gick Region Värmland ut med skärpta allmänna råd eftersom att smittan ökat igen. 
Detta betyder att all tävlingsverksamhet pausas till tidigast 10:e december.
Träning för spelare födda 2005 och senare kan fortsätta. 
Men som tidigare gäller det att vara extra noggrann med hygien, avstånd och stanna hemma om man har MINSTA symptom eller om någon i familjen har. Komma ombytt till träningen och föräldrar ska inte närvara på träningar.

https://www.innebandy.se/varmland/inlaegg/lista/all-tavlingsverksamhet-pausas/

Nyheter från våra lag
Allsvenskan, 19/08 13:40