Hagfors Innebandyförening Uddeholm
#Helhjärtat!
Välkommen till Hagfors IF Uddeholm!
Från och med säsongen 2019/2020 är vi återigen EN förening, efter att de åtta åren dessförinnan ha varit uppdelade i två tätt sammansvetsade föreningar; Hagfors IF Uddeholm och Hagfors IF Ungdomsklubb. Denna uppdelning var inte längre en nödvändighet enligt spelreglerna, varför vi slog ihop oss igen och åter bedrev all verksamhet i Hagfors IF Uddeholm - av många kända som "Klubben med girlpower!".
En benämning som stämt bra, då det enbart är tjejer som spelar hos oss, från flickor i förskoleklass till kvinnor på seniornivå. (Du hittar alla våra lagsidor uppe i huvudmenyn, under senior respektive ungdom.)
Från och med säsongen 2020/2021 byter vi dock slogan till #Helhjärtat! då det harmonierar bättre med vad vi vill och strävar efter i HIF.

Givetvis kan killar också spela innebandy i Hagfors, men de spelar i HIBS - Hagfors Innebandysällskap. Skulle någon spelare varken identifiera sig som kille eller tjej så får vi givetvis lösa det tillsammans mellan föreningarna och Svenska Innebandyförbundet. I HIF står vi för allas lika värde och rätt att vara och älska den man vill.

Varmt välkommen till oss!

Givetvis välkomnar vi även hjälp från frivilliga, oavsett om du har barn som spelar hos oss eller ej.
Gillar du innebandy, så kom till oss!
Felaktiga matchtider på hemsidan!
2020-12-09 09:51
Har tyvärr först nu insett att uppskjutna matcher utan fastställd ny speltid INTE uppdateras från Svenska Innebandyförbundets informationssystem till Sportadmin där denna hemsida ligger.
Det innebär tyvärr att alla uppskjutna matcher ligger kvar här i matchkalendern och ser ut som att de ska spelas som vanligt, vilket alltså inte stämmer.
Tyvärr skulle det innebära alltför mycket administrativt arbete för oss med att ta bort varje match och sedan lägga in den igen när vi förhoppningsvis får nya speltider, varför vi hoppas på att ni har överseende med detta. INGA matcher kommer att spelas i december på grund av Covid-19.

Håll ut och håll avstånd, så hoppas vi på att alla våra tjejer får spela match snart igen!
Fryspåsar till julbaket finns att köpa på kansliet
2020-12-02 11:02
Passa på att köpa fryspåsar till julbaket, vi har följande förpackningar:
Grön, innehåller 100 st 2-liters och 50 st 3-liters
Blå, innehåller 50 st 2-liters, 50 st 3-liters och 50 st 5-liters

Varje förpackning kostar 65 kr

Stötta HIF genom att köpa bingolotter digitalt!
2020-11-13 15:05

Nu kan du köpa bingolotter digitalt.
Stötta HIF genom att köpa din lott via vår alldeles egna försäljningslänk här.

Information om skärpta allmänna råd i Värmlands län.
2020-11-13 11:25
Torsdagen 12/11 gick Region Värmland ut med skärpta allmänna råd eftersom att smittan ökat igen.
Detta betyder att all tävlingsverksamhet pausas till tidigast 10:e december.
Träning för spelare födda 2005 och senare kan fortsätta.
Men som tidigare gäller det att vara extra noggrann med hygien, avstånd och stanna hemma om man har MINSTA symptom eller om någon i familjen har. Komma ombytt till träningen och föräldrar ska inte närvara på träningar.

Mixboxen
2020-10-23 11:29
Kom ihåg att lägga in era försäljningar av Mixboxen senast söndag 25 oktober kl. 24:00 via utskickade länkar.
Vi har upptäckt att en del beställningar hamnar fel när ni lägger in men detta kommer att rättas till innan leverans.
Allsvenskan, 19/08 13:40