Hagfors Innebandyförening Uddeholm
#Helhjärtat!
Välkommen till Hagfors IF Uddeholm!
Från och med säsongen 2019/2020 är vi återigen EN förening, efter att de åtta åren dessförinnan ha varit uppdelade i två tätt sammansvetsade föreningar; Hagfors IF Uddeholm och Hagfors IF Ungdomsklubb. Denna uppdelning var inte längre en nödvändighet enligt spelreglerna, varför vi slog ihop oss igen och åter bedrev all verksamhet i Hagfors IF Uddeholm - av många kända som "Klubben med girlpower!".
En benämning som stämt bra, då det enbart är tjejer som spelar hos oss, från flickor i förskoleklass till kvinnor på seniornivå. (Du hittar alla våra lagsidor uppe i huvudmenyn, under senior respektive ungdom.)
Från och med säsongen 2020/2021 byter vi dock slogan till #Helhjärtat! då det harmonierar bättre med vad vi vill och strävar efter i HIF.

Givetvis kan killar också spela innebandy i Hagfors, men de spelar i HIBS - Hagfors Innebandysällskap. Skulle någon spelare varken identifiera sig som kille eller tjej så får vi givetvis lösa det tillsammans mellan föreningarna och Svenska Innebandyförbundet. I HIF står vi för allas lika värde och rätt att vara och älska den man vill.

Varmt välkommen till oss!

Givetvis välkomnar vi även hjälp från frivilliga, oavsett om du har barn som spelar hos oss eller ej.
Gillar du innebandy, så kom till oss!
Mixboxen
2020-10-23 11:29
Kom ihåg att lägga in era försäljningar av Mixboxen senast söndag 25 oktober kl. 24:00 via utskickade länkar.
Vi har upptäckt att en del beställningar hamnar fel när ni lägger in men detta kommer att rättas till innan leverans.
Biljetter till Allsvenskan och JAS
2020-09-21 11:10

Anmälan till att få årskort Hagfors IF Uddeholm

Då läget är som det är med covid-19 så kommer alla biljetter att säljas i förväg. Dessa kommer att i första hand säljas som årskort, övriga förköp innan matchstart.

För att göra en intresseanmälan skicka ett sms till 070-67 60 726 med antal och namn. Ni kommer först få svar att det är registrerat. Sedan kommer det att komma ett sms med swish nr där ni sätter in pengarna, har ni inte swish så sätter ni in på plusgiro som finns som alternativ, men meddela då betalningssätt till ovan telefonnummer.

Sedan kommer ett årskort att göras iordning och hämtas vid första matchen.

Priserna är 900kr för allsvenskan damer västra och 400kr för juniorallsvenskan Dj17

Har ni frågor så går det att även ringa ovan angivna tel.nr, men då helst efter 16.00, utom onsdagar.

Nytt knattelag
2020-08-21 09:54
På tisdag den 13 oktober kör vi igång med innebandyträning för flickor födda 2014.
Vi tränar i Älvstrandshallen mellan kl. 18:00 - 19:00.

Tjejerna bör ha med sig innebandyklubba, innebandyglasögon och vattenflaska.
På fötterna behöver de ha träningsskor för inomhusbruk.
(Klubba och glasögon finns att låna på Fritidsbanken).

Hoppas vi ses!
Se HIFs matcher online.
2020-08-20 10:43
Nu kan de se HIF Uddeholms matcher online via Solidssport.com
Så gå in och skapa ett konto och följ oss där, redan i helgen kan ni se A-lagets första träningsmatch gratis.
Det är gratis att skapa ett konto och sen kostar det att köpa en match, men i och med att detta är vår första match och vi vet inte hur det kommer att gå så sänder vi den gratis.
Så in och skapa ett konto och följ Hagfors IF Uddeholm!
Stötta HIF genom att köpa bingolotter digitalt!
2020-04-07 15:05
Nu kan du köpa bingolotter digitalt.
Stötta HIF genom att köpa din lott via vår alldeles egna försäljningslänk här.

Allsvenskan, 19/08 13:40