Hagfors Innebandyförening Uddeholm
#Helhjärtat!
Välkommen till Hagfors IF Uddeholm!
Från och med säsongen 2019/2020 är vi återigen EN förening, efter att de åtta åren dessförinnan ha varit uppdelade i två tätt sammansvetsade föreningar; Hagfors IF Uddeholm och Hagfors IF Ungdomsklubb. Denna uppdelning var inte längre en nödvändighet enligt spelreglerna, varför vi slog ihop oss igen och åter bedrev all verksamhet i Hagfors IF Uddeholm - av många kända som "Klubben med girlpower!".
En benämning som stämt bra, då det enbart är tjejer som spelar hos oss, från flickor i förskoleklass till kvinnor på seniornivå. (Du hittar alla våra lagsidor uppe i huvudmenyn, under senior respektive ungdom.)
Från och med säsongen 2020/2021 byter vi dock slogan till #Helhjärtat! då det harmonierar bättre med vad vi vill och strävar efter i HIF.

Givetvis kan killar också spela innebandy i Hagfors, men de spelar i HIBS - Hagfors Innebandysällskap. Skulle någon spelare varken identifiera sig som kille eller tjej så får vi givetvis lösa det tillsammans mellan föreningarna och Svenska Innebandyförbundet. I HIF står vi för allas lika värde och rätt att vara och älska den man vill.

Varmt välkommen till oss!

Givetvis välkomnar vi även hjälp från frivilliga, oavsett om du har barn som spelar hos oss eller ej.
Gillar du innebandy, så kom till oss!
Fryspåsar till julbaket finns att köpa på kansliet
2020-12-02 11:02
Passa på att köpa fryspåsar till julbaket, vi har följande förpackningar:
Grön, innehåller 100 st 2-liters och 50 st 3-liters
Blå, innehåller 50 st 2-liters, 50 st 3-liters och 50 st 5-liters

Varje förpackning kostar 65 kr

Nyårslotterna har kommit och finns till försäljning på kansliet
2020-12-01 09:33
Nyårslotterna kostar 50 kr, fyra bingospel med flera spännande spelmoment.
Vänta inte med att köpa/beställa era lotter om ni har för avsikt att spela och fira in det nya året tillsammans med Bingolotto. Efterfrågan är stor så hör av er snarast om ni vill vara säkra på att få lotter till Nyårsbingon. Skicka beställningen via mejl eller sms om ni inte får svar när ni ringer då vi har begränsade öppettider på kansliet.
Bingolotter till uppesittarkvällen finns att köpa på kansliet
2020-11-25 09:20
I år kostar enkellotterna 100 kr och det kommer vara 5 bingospel.
Vänta inte med att köpa/beställa era lotter om ni har för avsikt att spela. Efterfrågan är stor så hör av er snarast om ni vill vara säkra på att få lotter till uppesittarkvällen. Mejla eller skicka sms om ni inte får svar när ni ringer då vi har begränsade öppettider på kansliet.
Stötta HIF genom att köpa bingolotter digitalt!
2020-11-13 15:05

Nu kan du köpa bingolotter digitalt.
Stötta HIF genom att köpa din lott via vår alldeles egna försäljningslänk här.

Allsvenskan, 19/08 13:40