Anmälan till seniorlag (över 16 år)

Hej senior!

Vad kul att du vill bli medlem i Hagfors IF Uddeholm. Här kan du som senior anmäla dig, så ser vi till att du får träna i ett lämpligt lag utifrån just din spelförmåga. Är du yngre än 16 år ska du istället anmäla dig via "bli medlem-knappen".

Aktuella avgifter finns att läsa under dokument: http:///www.hagforsif.nu/docs/1096/29272/Avgifter%20HIF%20Uddeholm.pdf

Följ instruktionerna och fyll i formuläret så noggrant som möjligt.

Tack för din anmälan!

Steg 1 av 3 - Fyll i formuläret
Foto *
Godkännande
Ni godkänner att harmlösa uppgifter som inte skadar eller kränker vare sig individ, grupp eller lag som tex. namn, bild, statistik, etc. publiceras på Hagfors IF Uddeholms officiella hemsida, Facebooksida och Instagram.
Ja - utan namn
Målsman
OBS! Om du är spelare över 18 år ber vi dig att fylla i uppgifter till målsman INNAN du fyller i ditt eget personnummer. Detta för att vi ska kunna få kontaktuppgifter till dina föräldrar, vilket underlättar för oss om vi med kort varsel behöver få hjälp kring matcher. Tack!
PersonNr * -
Kön* Man   Kvinna