Hagfors Innebandyförening
Nybörjargrupp
Nyfiken på innebandy?
I vår nybörjargrupp är alla tjejer välkomna som vill prova på innebandy, men som av olika anledningar inte har börjat spela samtidigt som sina jämnåriga klasskamrater. En anledning kan vara att man är ny i Sverige, varför denna grupp även kallas för integrationsgrupp.

I första hand riktar sig denna grupp till flickor födda 2004-2007, men även äldre tjejer är välkomna.
Yngre tjejer är välkomna till Grön 1och 2, eller Knatte-grupperna, beroende på ålder. (Se respektive sida.)

Vartefter man kommer igång finns möjlighet att slussas ut i ordinarie träningsgrupper för att kunna delta i deras seriespel. Vanligen i en yngre serie till att börja med.

Den som inte känner sig redo att vara med och spela matcher i seriespel får givetvis vara kvar i nybörjargruppen som är en ren träningsgrupp.
Träningsmatcher kan förekomma mot andra lag inom föreningen men även mot andra föreningar.
Artikel om vår nybörjargrupp/integrationsgrupp
2017-09-28 15:53
Denna artikel http://www.hagforsstrategin.se/kopia-pa-sveriges-baesta-gata-2017 publicerades på Hagfors Kommuns hemsida 2017-09-28, som exempel på "Initiativ som gör vår kommun bättre".
Välkommen till vår nya hemsida!
2017-09-19 22:44
Nu är vår nya hemsida via Sportadmin äntligen online! :-)
Visst arbete återstår förstås, så om du hittar några felaktigheter eller idéer på vad som skulle kunna förbättras, så tar vi tacksamt emot dem via mejl till: kansli@hagforsif.nu.

/Styrelsen och kansliet

våra sponsorer